dissabte, 24 d’octubre del 2009

Bons comunicadors

Aquesta és una altra activitat de la classe de comunicació, consisteix en buscar el nom d'una persona coneguda socialment, la qual considerem bona comunicadora i mostrar les raons d'elecció per mitjà de tres o quatre adjectius.
Van sortir moltes persones, i molts més adjectius, com per exemple: tranquil, delicat, expressiu, clar, pacient, humil, humor, etc.

Jo vaig escollir en Pep Guardiola i el vaig definir com a directe, clar i amb empatia, ja que penso que a l'hora de parlar no li dóna voltes al tema, sinó que diu o respon allò que li pregunten, i per una altra banda al fet de haver estat també jugador mostra una gran empatia que la reflecteix en les seves paraules.

D'aquesta activitat vàrem poder veure els elements importants per a ser bons comunicadors, els quals destacaven la claredat, la intel·ligència, l'expressivitat, entre d'altres.
Penso que per arribar a ser bons comunicador hem d'adquirir i bé treballar alguns aspectes, fer-los nostres, automatitzar-los a l'hora de parar, però també crec que tot això no es pot aconseguir si no ho posem en pràctica, per tant, també hem d'adquirir experiència.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada