dissabte, 24 d’octubre del 2009

Qui ets tu?

"L'estudiant de la carpeta extravagant"

Ella és una estudiant, una alumna, una mare...
Té els cabells negres com el carbó, ondulats, brillants com quan el sol reflecteix en el metall, i suaus com el cotó; els seus ulls desprenen vitalitat, energia i ganes de fer, són clars, d'un color verdós com el de les botelles de vidre de sidra. El seu to de pell és rosat, i de ben segur que a l'estiu es deu convertir en un to més càlid, les seves mans es veuen netes, polides, com si s'acabessin de submergir en una fina capa de crema hidratant. Té un somriure eixerit que transmet confiança i d'on s'escapen algunes rialles, els seus llavis són fins i amb un perfil ben marcat que deixen veure unes dents blanques com la neu.
Amb un nom compost, il·lumina allà on va, és clara, sincera, organitzada, treballadora i ben ordenada; es mostra amable, oberta i dolça com el gust d'un núvol de sucre; li agrada manar, donar el seu punt de vista, suggerir i aconsellar.
Sempre duu unes sabates, lluents i vistoses.. que deixen veure un caminar decidit, segur, lluitador i amb empenta. En aquest viatge l'acompanya la seva carpeta, tant característica com ella, és una carpeta ben extravagant que alhora li dóna aquest toc especial i diferent.

1 comentari:

  1. Gràcies pel comentari...
    Acabo de llegir la teva descripció i he de dir que m'ha encantat. Ben redactat i estructurat. Crec que la gran quantitat d'adjectius i de comparacions, la converteixen en una descripció molt completa.
    Així, que tu tampoc et quedes curta senyora escriptora... :*

    ResponElimina