dijous, 8 d’octubre del 2009

Treball col·laboratiu

Des de l'assignatura de Gestió de la informació i TIC hem estat experimentant i descobrint les possibilitats que tenen els documents de google i ens han demanat el següent treball col·laboratiu.
En els documents de google ens trobem que podem crear diferents tipus de documents (text, power point, full de càlcul, etc) primer de tot vam crear un índex en un document de text on es pot veure com hem anat discutint la creació d'aquest.
A continuació vam pensar que per a presentar el treball ens aniria bé un recurs digital com podria ser una presentació power point, i així ho vàrem fer.




L'utilitzaríem com a suport mentre presentem el tema.

A més a més per saber com ha anat la nostra presentació, vàrem adjuntar una enquesta per avaluar els coneixements i el que pensen els nostres companys sobre com ha anat l'exposició.


Penso que aquest nou mètode de treball és mol útil, ja que és una nova manera d'organitzar-se a l'hora de realitzar treballs en grup. D'aquesta manera, com normalment es fa, no s'ha de fragmentar el treball entre els membres del grup, podem tenir una visió més completa de tot el cos del treball, podem donar les nostres visions i punts de vista interactivament i incloure i ampliar per part de tots els membres els diversos punts que s'inclouen en el treball.
Per una altra banda desconeixia totalment l'existència d'aquest recurs i des del moment en que el vam experimentar per primera vegada a l'aula és un dels mètodes que més utilitzo actualment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada