dilluns, 28 de desembre del 2009

Compartir a través de la xarxa

Ens proposen una activitat per tal d'explorar les diverses maneres de difondre el coneixement, la reflexió educativa i les experiències que es duen a terme en les escoles a través de la xarxa. Els recursos digitals presentats són varis; el que jo he escollit ha estat la pràctica compartida, que és un espai que forma part de la pàgina web xtec.cat.



Després explorar aquest espai, he creat aquesta petita presentació on es descriu breument aquest recurs i a continuació es mostra un exemple; en aquest cas es treballa la competència d'aprendre a aprendre i tracta sobre el treball per racons.

Aquest espai ja el coneixia i ja l'havia visitat alguna vegada i segueixo pensant que és una bona manera de compartir coneixement i reflexionar sobre la pràctica docent a través de la xarxa.
En una escola es evident que els mestres tenen el suport i l'ajuda dels seus companys per tal de desenvolupar activitats i projectes, però amb aquest espai també pots trobar aquest suport i a més a més innovar el treball a l'aula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada