dijous, 17 de desembre del 2009

El territori interpersonal

"TERRITORRI" Quin camp d'acció més gran que té aquesta paraula...
Suposo que per aquest motiu va ser el terme proposat per al treball final de mòdul.
Després de que aquest terme donés algunes voltes pel nostre cap, la Laura i jo vam escollir el territori que hi ha entre dues persones quan es comuniquen, aquest se'n diu "Territori Interpersonal".

Després de tots els recursos i eines que ens van oferir els mestres per tal de fer una bona exposició i d'utilitzar les estratègies que varem poder extreure del llibre "Com parlar bé en públic". Joana Rubio. Vam intentar transmetre al nostre públic allò que volíem, és a dir, el nostre objectiu era donar a conèixer aquest espai, respectar-lo i portar-lo en el camp dels més menuts. Ser conscients de que els més petits també tenen aquest espai i igual que als adults també se'ls hi ha de respectar, ja que sovint l'envaïm sense donar-nos compte.

En aquest treball havíem de posar en marxa tots els nous coneixements que havíem adquirit durant aquests tres mesos respecte a les dues assignatures del mòdul. Per la part de comunicació crec que l'exposició va estar ben estructurada; les idees i l'objectiu clars, vam introduir humor i la fluïdesa en el llenguatge oral crec que va ser correcte, tot i que potser en general podíem haver millorat en la velocitat del discurs i també en la correcció d'algunes paraules col·loquials. I per la part de TIC, varem utilitzar els documents de google com a eina de treball col·laboratiu, a més a més amb l'ajuda del bloc de l'assignatura varem poder descarregar-nos un vídeo de youtube amb l'extensió DownloadHelper.

I a continuació la presentació power point que ens va fer de suport en la nostra exposició:


Aquest treball a més a més m'ha enriquit en l'aspecte de treballar en parelles, he pogut aprendre i conèixer més a la meva companya Laura.

Quan varem acabar l'exposició les felicitacions dels nostres companys ens van fer veure que l'exposició ens havia sortit bé i el més important; que els hi havia agradat, per tant, objectiu aconseguit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada