dijous, 17 de desembre del 2009

Eduwiki: El tigre

A classe hem estat parlant dels wikis, que és un lloc web col·laboratiu que pot ser editat pels usuaris. La proposta de treball a partir d'aquest concepte nou, era crear un article per a la Wikipèdia o per a l'Eduwiki seguint l'estructura que ens mostren en la web.
A continuació vàrem buscar un concepte que no aparegués en els continguts de l'Eduwiki, aquest va ser: El tigre, i el vam definir creant un power point.



Bé a partir d'aquesta pràctica he conegut aquests llocs web, com la wikipèdia o l'eduwiki i a més a més he pogut experimentar com editar.
Per una altra banda penso que l'eduwiki és una bona eina de treball per als més petits a l'hora de buscar informació, ja que aquesta està adequada a la seva edat i l'opció de que ells mateixos puguin editar o afegir un nou concepte és un procés que els ajuda a desenvolupar les seves tasques d'investigació i afavorir les competències respecte a la solució de problemes.
Tant l'eduwiki com la wikipèdia són recursos que tots els docents haurien de tenir en compte, ja que, també poden potenciar el treball en equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada